Een zoete inval met de culinaire arrangementen van Pand Betuwe

Naast een creatieve werkomgeving biedt Pand Betuwe u ook culinaire inspiratie tijdens uw bijeenkomst. We bieden hiervoor 3 arrangementen aan: het 1-uurs arrangement, het Focusarrangement (4 uur) en het Inspiratiearrangement (8 uur).

1-uursarrangement

 Eén uur lang onbeperkt Nespresso-koffie, Revolution-thee en mineraalwater. Koekjes en mini Tony Chocolonely’s binnen handbereik.  Gebruik van verschillende faciliteiten, zoals bureauaccessoires,
flipover en lcd-scherm (op aanvraag).


 Gelijk aan de slag in de ruimte die bij je past,
zaalhuur is inbegrepen.


Plug and play!€ 21,50 

per persoon per uur excl. btw

Dit arrangement Reserveren

4-uursarrangement

 Vier uur lang naar hartenlust gebruik maken van Nespresso-koffie, Revolution-thee en mineraalwater. Verlies je focus niet door de koekjes en mini Tony Chocolonely’s.  Een break-item die je de boost geeft die je nodig hebt. Van super smoothie of springroll tot iets hemels van de bakker. Of voor degene die niet zonder kan: sushi. Gebruik van verschillende faciliteiten, zoals bureauaccessoires, flipover en lcd-scherm (op aanvraag).


Een ochtend of middag beginnen of afsluiten met een heerlijke verse lunch (maar wel zelfbediening, want stiekem vinden we dat allemaal net zo prettig)? Vanaf €17,95 is de tafel gedekt.

Hang je jas op en vind je focus!


€ 19,90 

per persoon excl. btw en zaalhuur

Dit arrangement reserveren

8-uursarrangement


 Onbeperkt Nespresso-koffie, Revolution-thee en mineraalwater. Koekjes en mini Tony Chocolonely’s binnen handbereik.


 Een break-item die je de boost geeft die je nodig hebt. Van super smoothie of springroll tot iets hemels van de bakker. Of voor degene die niet zonder kan: sushi. Gebruik van verschillende faciliteiten, zoals bureau-accessoires, flipover en lcd-scherm (op aanvraag).


 Een goed verzorgde lunch om de dag te breken. Een variatie aan vers belegde broodjes, soepje, hartige taart - voor ieder wat wils. Dat noemen wij food for thought, zodat je na een goede pauze weer met nieuwe inspiratie aan de slag kunt.


Ook een afsluitend diner of borrel is mogelijk. We bespreken graag je speciale wensen.

Work, meet and relax!€ 45,- 

per persoon excl. btw en zaalhuur

Dit arrangement reserveren

Heeft u specifieke wensen met betrekking tot borrel en diner, of wilt u dat wij rekening houden met allergieën? 

Neem dan contact met ons op. We denken graag met u mee.

Contact opnemen